Grond, afbraak & opruimingswerken

Over ons

NV Lode De Coster verricht grond- en afbraakwerken, haalt sloop- en bouwafval op en verwerkt de afval tot nieuwe grondstoffen. Via deze website kan u een beknopte voorstelling vinden van ons bedrijf, onze manier van werken, ons machinepark en onze certificaten. Bekijk zeker eens ons uitgebreide media-album, foto’s en filmpjes van onze machines in actie. Dit album worden regelmatig aangepast.

Ons team van vakmensen beschikt over een ruime ervaring, goed materieel, en zin voor kwaliteit. De tevredenheid van onze klanten; particulieren, ondernemingen en overheden is voor ons bedrijf de belangrijkste drijfveer. NV Lode De Coster biedt een veelzijdige dienstverlening aan, waarbij de correcte uitvoering volgens afspraak primeert.

Nauwkeurigheid en service-gerichtheid staan hierbij centraal. Het technologisch niveau van ons machinepark wordt zorgvuldig onderhouden om de kwaliteit van ons bedrijf te blijven weerspiegelen. Onze werknemers worden geselecteerd op professionalisme en motivatie, ze worden bovendien continue bijgeschoold om het bedrijf op topniveau te houden binnen zijn sector.

Heeft u informatie nodig of wenst u een correcte prijsofferte op maat voor het uitvoeren van een project, van groot tot klein, contacteer ons gerust: we staan u graag bij met een veelvoud aan praktische oplossingen.